">
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacature aanmelden
  • No Cure, No Pay
  • Snel de juiste kandidaat
  • Vast en/of tijdelijk personeel

 

Vacature aanmelden

Werkwijze

Het uitgangspunt voor een succesvolle bemiddeling is aandacht voor individuele talenten en ambities. Want alleen persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat wij begrijpen wat u zoekt en wat kandidaten willen en kunnen.

Kennismaken

Tijdens een bedrijfsbezoek inventariseert onze consultant uw bedrijfsactiviteiten, de cultuur en structuur alsmede de wensen waaraan de nieuwe medewerker moet voldoen inzake opleiding, ervaring en persoonlijke competenties. Ook de taakinhoud en loopbaanmogelijkheden worden besproken. Uiteindelijk formuleren we een gedetailleerd zoekprofiel.

Werving

Op basis van het zoekprofiel gaan we aan de slag. We bespreken de wervingsstrategie met u; geven advies over welke wervingskanalen voor uw branche en vacature de grootste kans van slagen bieden. Denk hierbij aan wervingstools zoals database search, netwerk search, advertised search en internet search.

Selectie

Met de beste kandidaten houden wij een competentiegericht interview volgens de STAR-methode (gericht op concreet, bewezen gedrag). Daarnaast zorgen wij voor uitgebreide achtergrondcontrole en referenties en worden de kandidaten vervolgens aan u gepresenteerd.

Begeleiding

Wij coördineren de afspraken, zorgen voor wederzijdse terugkoppeling, zetten eventuele testtrajecten op en voeren deze uit. Als de definitieve keuze gemaakt is, handelen wij voor u alle formaliteiten af die bij een indiensttreding horen.

Evaluatie

Wij willen dat u tevreden bent met uw nieuwe medewerker en met de wijze waarop sQout de match tot stand heeft gebracht. Uiteraard staan wij open voor tips die ons helpen nog beter te anticiperen op uw wensen en behoeften.

sQout als het om mensen gaat

 

Dockwise CBRE Global Investors (ING real estate) Testnet AkzoNobel Unilever Nauta Dutilh Projectplace GGD Rotterdam Topdesk Flink B.V.