">
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Op zoek naar een Personal Assistant in Zuid-Holland?

Een Personal Assistant is niet zo maar een Personal Assistant, maar een specialist. Zij heeft een representatieve uitstraling, kent het vakjargon, is klantvriendelijk en kan accuraat werken, ook als de werkdruk hoog is.

Top Personal Assistants

Wij hebben een groot netwerk van Personal Assistants met jarenlange ervaring in diverse sectoren.

Binnen 48 uur resultaat

Na een uitvoerige voorselectie krijgt u 3 passende kandidaten voorgedragen.

Persoonlijke service

U krijgt een vast aanspreekpunt die maatwerk kan bieden voor uw specifieke wensen.

Ja, ik wil vrijblijvend informatie ontvangen

Ik ben een kandidaat >>
Klant aan het woord:
"sQout heeft ons geholpen op professionele en adequate wijze de juiste Personal Assistant te werven".
sQout heeft ons geholpen op professionele en adequate wijze de juiste Personal Assistant te werven en te selecteren voor één van de senior managers van ons bedrijf. De samenwerking was heel prettig en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop sQout de wervingsprocedure voor onze nieuwe Personal Assistant heeft aangepakt.
Kandidaat aan het woord:
"Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest als Personal Assistant bij middelgroot bedrijf, was ik toe aan een nieuwe uitdaging".
Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest als Personal Assistant bij middelgroot bedrijf, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na een zeer leuke intake met een enthousiaste consultant van sQout ben ik in korte tijd bij twee bedrijven voorgesteld en op gesprek geweest, met als resultaat dat ik nu een hele leuke baan heb als Personal Assistant bij een groot internationaal bedrijf.

Wij werven voor: