">
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacature aanmelden
  • No Cure, No Pay
  • Snel de juiste kandidaat
  • Vast en/of tijdelijk personeel

 

Vacature aanmelden

Diensten

Uw wens staat bij sQout centraal. Om u bij het invullen van vaste en tijdelijke vacatures tegemoet te komen, biedt sQout drie vormen van dienstverlening aan. Bovendien zijn allerlei combinaties en variaties mogelijk waardoor wij optimaal maatwerk kunnen leveren.

Werving & Selectie

Werving en selectie van vaste medewerkers… een tijdrovende zaak. sQout neemt u het complete traject uit handen, van het opstellen van een functieprofiel, de volledige wervings- en sollicitatieprocedure tot en met de selectie. Uiteindelijk stelt sQout een beperkt aantal gescreende kandidaten aan u voor. En u? U kunt zich in alle rust concentreren op uw corebusiness.

Uitzenden

Tijdelijke medewerkers op uitzendbasis bieden maximale flexibiliteit. Ze zijn immers inzetbaar voor de duur van de opdracht of voor een bepaalde tijd. De arbeidscontracten zijn tijdelijk en eenvoudig op te zeggen. sQout is en blijft verantwoordelijk voor de verloning, de overige arbeidsvoorwaarden en de administratie.

Detacheren

Inlenen op basis van detachering is bij uitstek geschikt voor de invulling van tijdelijke vacatures waarvan de begin- en einddatum bekend zijn, zoals projecten, vervanging tijdens zwangerschapsverlof, et cetera. Ook bij detachering wordt een uitzendovereenkomst afgesloten. Een verschil is onder meer dat het niet mogelijk is om tussentijds op te zeggen.

Ook een combinatie van de genoemde opties is mogelijk. Zo kunt u na de uitzendings- of detacheringstermijn de kandidaat in vaste dienst nemen.

sQout als het om mensen gaat

 

KPMG Meijburg & Co Rotterdam Dockwise Avery Dennison Materials Nederland Nauta Dutilh Projectplace Testnet Flink B.V. Unilever Blinker CBRE Global Investors (ING real estate)