">
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Op zoek naar een Medisch Secretaresse in Zuid-Holland?

Een Medisch Secretaresse is niet zo maar een Secretaresse, maar een specialist. Zij heeft een representatieve uitstraling, kent het vakjargon, is klantvriendelijk en kan accuraat werken, ook als de werkdruk hoog is.

Top Medisch Secretaresses

Wij hebben een groot netwerk van Medisch Secretaresses met jarenlange ervaring in diverse sectoren.

Binnen 48 uur resultaat

Na een uitvoerige voorselectie krijgt u 3 passende kandidaten voorgedragen.

Persoonlijke service

U krijgt een vast aanspreekpunt die maatwerk kan bieden voor uw specifieke wensen.

Ja, ik wil vrijblijvend informatie ontvangen

Ik ben een kandidaat >>
Klant aan het woord:
"sQout heeft ons geholpen op professionele en adequate wijze de juiste medisch secretaresse te werven".
sQout heeft ons geholpen op professionele en adequate wijze de juiste medisch secretaresse te werven en te selecteren voor één van onze afdelingen. De samenwerking was heel prettig en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop sQout de wervingsprocedure voor onze nieuwe medisch secretaresse heeft aangepakt.
Kandidaat aan het woord:
"Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest als medisch secretaresse bij een ziekenhuis, was ik toe aan een nieuwe uitdaging".
Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest als medisch secretaresse bij middelgroot ziekenhuis, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na een zeer leuke intake met een enthousiaste consultant van sQout ben ik in korte tijd bij twee ziekenhuizen voorgesteld en op gesprek geweest, met als resultaat dat ik nu een hele leuke baan heb als medisch secretaresse bij een groot ziekenhuis bij mij in de buurt.

Wij werven voor: