Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Vacature aanmelden
  • No Cure, No Pay
  • Snel de juiste kandidaat
  • Vast en/of tijdelijk personeel

 

Vacature aanmelden

Op zoek naar een juridisch secretaresse ?

Uw zoektocht naar juridische secretaresses eindigt bij sQout

Onze specialisatie in de werving en selectie van juridische secretaresses helpt u om binnen afzienbare tijd in contact te komen met geschikte kandidaten. Wij bouwen elke dag actief aan een professioneel netwerk van ervaren juridische secretaresses en we volgen hen gedurende hun loopbaan. We weten wat voor mensen in ons netwerk zitten; we kennen hen door en door. En dat weten we niet alleen door continu contact te onderhouden, maar ook doordat wij hen begeleiden en ontwikkelen. Dit doen wij via een op maat ontwikkeld testplatform dat voorziet in een methodiek om capaciteiten, kennis, vaardigheden en persoonlijkheid goed onder de loep te nemen. De testen zijn zo ingericht dat ze naadloos aansluiten bij de doelgroep juridische secretaresses.

Regionaal netwerk

U profiteert in onze samenwerking van de kracht van ons regionaal netwerk. Wij werken en werven in Zuid-Holland voor de meest toonaangevende advocatenkantoren, notariskantoren en juridische afdelingen in het bedrijfsleven. Hierdoor vergroten we de attractiviteit voor onze secretaresses en bieden wij u uitsluitend de beste kandidaten. Naast juridische secretaresses bemiddelen wij ook notarieel secretaresses, juridisch medewerkers en paralegals. Wij spreken de taal van de juridische sector en kennen de diverse rechtsgebieden. U hoeft ons niet uit te leggen wat voor een advocaat, notaris of jurist van belang is en waar de juridisch secretaresse/medewerker aan moet voldoen.

Test het zelf

Probeer het zelf maar eens. Wij werken op een “no cure, no pay” basis en komen graag in contact met u om onze beloftes in te lossen.

 

Advocaat aan het woord:
"sQout heeft ons geholpen op professionele en adequate wijze de juiste juridische secretaresse te werven"

sQout heeft ons geholpen op professionele en adequate wijze de juiste juridische secretaresse te werven en te selecteren voor één van de senior partners van ons kantoor. De samenwerking was heel prettig en wij zijn zeer tevreden over de manier waarop sQout de wervingsprocedure heeft aangepakt.

 

 

 

 

 

 

 

Juridisch Secretaresse aan het woord:
"Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij middelgroot advocatenkantoor, was ik toe aan een nieuwe uitdaging"
Na ruim 8 jaar werkzaam te zijn geweest bij middelgroot advocatenkantoor, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na een zeer leuke intake met een enthousiaste consultant van sQout ben ik in korte tijd bij twee kantoren voorgesteld en op gesprek geweest, met als resultaat dat ik nu een hele leuke baan heb bij een groot internationaal advocatenkantoor.

Wij werven voor:

Nauta Dutilh Avery Dennison Materials Nederland CombiCare CBRE Global Investors (ING real estate) GGD Rotterdam Projectplace OCLC B.V. Testnet Topdesk Blinker